ABD Patent Hukukundaki Yenilikler & Biyoteknoloji ve İlaç Şirketlerine Yönelik Patent Yasasında Yapılan Güncel Değişiklikler (18 Şubat 2014)

Teknoloji Transfer Ofisi ve Ankara Patent Bürosu  işbirliği ile ABD’li Patent Vekili Dr. Forrester J. Liddle, 18 Şubat 2014, Salı günü  Mühendislik Fakültesi Vedat Yerlici Konferans Merkezi’nde bir seminer verdi.  Doktorasını Harvard Üniversitesinde tamamlamış, MIT mezunu Forrester J. Liddle, etkinliğin ilk bölümünde; Amerikan Hukuku ile ilgili önemli tecrübeleri doğrultusunda pratik hayata yönelik stratejik taktikler de vererek “ABD Patent Hukukundaki Yenilikler”, ikinci bölümde ise “Biyoteknoloji ve İlaç Şirketlerine Yönelik Patent Yasasında Yapılan Değişiklikler” konularını işledi.