1003 Programı TTO Çalıştayı (14 Mart 2014)

Değerli Akademisyenler ve Araştırmacılar,

TÜBİTAK 1003 programı kapsamında “BT0203 – Mobil İletişim Teknolojilerinin Disiplinlerarası Uygulamaları” çağrısı 21 Şubat 2014 tarihinde açılmıştır.

Söz konusu çağrının temel amacı, sağlık, çevre, akıllı otomasyon, akıllı yapılar, akıllı şebekeler, tarım, hayvancılık ve gözetleme sistemlerinin etkinliğini ve verimliliğini arttıracak şekilde Mobil İletişim Teknolojilerinin kullanıldığı özgün ve yenilikçi çözümler geliştirecek ve/veya ilgili bilim/teknoloji alanlarına metodolojik/kavramsal/kuramsal olarak özgün katkılarda bulunacak disiplinlerarası araştırmaların desteklenmesidir.

Çağrı metnine buraya tıklayarak ya da http://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/akademik/ulusal-destek-programlar...  linkini tarayıcınıza kopyalayarak ulaşabilirsiniz. Sözkonusu linkte çağrının genel çerçevesi, amaç ve hedefleri, çağrıya özel hususlar ve çağrı takvimi hakkında detaylı bilgi mevcuttur.

Bu konuda Üniversitemizde disiplinlerarası bir proje önerisi geliştirmek için Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) olarak bir çalıştay düzenlenmekteyiz. Bu çalıştaya çağrıya konu olabilecek proje önerileri ve/veya fikirlerinizle katılmanızdan mutluluk duyacağız.

Tarih: 14 Mart 2014 Cuma
Başlama saati: 09:30
Yer:  Kandilli TETAM Binası

Proje öneri ya da fikirlerinizin bir paragrafllık kısa özetini bizimle paylaşmanız, çalıştay programını oluşturmamıza yardımcı olacaktır. Katılım teyidinizi ve kısa proje özetlerinizi tto@boun.edu.tr  e-posta adresine iletebilirsiniz.   

Çalıştay programı sizlere ayrıca duyuracağız.

İlgi ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Teknoloji Transfer Ofisi