YGA Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Semineri (27 Ekim 2015)

Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Young Guru Academy (YGA) tarafından düzenlenen "Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik" başlıklı seminere davetlisiniz!

Tarih: 27 Ekim 2015, Salı

Saat: 12.00 - 14.00

Mekan: Vedat Yerlici Konferans Merkezi / Mühendislik Fakültesi Binası, 1 Nolu Salon

Kayıt: https://www.eventbrite.com/e/sosyal-inovasyon-ve-girisimcilik-tickets-19164918788

Seminere kayıt yapılması beklenmekte olup etkinlik sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

YGA Kimdir?

YGA, 2000 yılında Türkiye’de kurulan uluslararası bir Liderlik Okulu, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Geleceğin sosyal bilinçli liderlerini keşfetmeyi ve onların sahada sosyal inovasyonlar üzerine çalışarak yetişmesini amaçlayan YGA Liderlik Okulu'na her yıl 50 binin üzerinde başvuru gelmektedir.

YGA’nın yetiştirdiği bu liderlerin hayata geçirdiği projelerden birir de görme engellilerin hayatında devrim yaratan Hayal Ortağım Projesi. 150 bin görme engellinin teknolojiye ve bilgiye erişimini sağlayarak GSMA’de dünya birinciliğine layık görülen bu projeye liderlik eden Duygu Kayaman ve yine bir ilke imza atarak dünyanın ilk hibrit solar – jeotermal enerji santralini hayata geçiren Cemil Cihan Özalevli, MIT tarafından yılın “Öncü Yenilikçi”si seçildiler.