VI.Uluslararası 'Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi' Konferansı (13-15 Ekim 2016)

VI. Uluslararası "Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi" Konferansı Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Orta Doğu Teknoloji Üniversitesi, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ile Türk Patent Ofisi (TPE) işbirliğinde Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenmektedir. Konferansın 2016 teması "Sürdürebilir Teknoloji Transferi Ekosistemini Oluşturmak" olacaktır. Konferans kapsamında ve devamında üç farklı eğitim semineri de düzenlenecektir. Konferansta yerli ve yabancı bir çok konuşmacı bizlerle olacaktır.

Tarih: 13-15 Ekim 2016

Açılış: 13 Ekim 2016

Yer: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall

Konferans ve konferans kapsamında düzenlenecek eğitimlerle ilgili bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız.