Siemens Healthcare İnovasyon Yönetimi Sertifika Programı (7- 11 Aralık 2015)

Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü VAVlab (Volumetric Analysis & Visualization Group), 7- 11 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Siemens Healthcare İnovasyon Yönetimi Sertifika Programı’na ev sahipliği yapacaktır. Katılım ücretsiz olup Türkiye’de tüm üniversitelerdeki öğrencilere açıktır.

Program İçeriği

1. Gün

Theory of innovation management

Team building

Communication techniques

Project assignment and first brainstorming sessions

2. – 4. Gün

Hospital visit, organized by Siemens Healthcare, Turkey

Group work on proposed projects with feedback where needed

5. Gün

Presentation of the projects and awards for the best projects

The awards will be presented by CEO of Siemens Turkey and Rector of Boğaziçi University.

Katılımcı Sayısı : 60

Kimler Başvurabilir?: Türkiye’deki üniversitelerde Biomedikal Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Grafik Tasarım ve Ekonomi bölümleri lisans ve lisansüstü öğrencileri

Nasıl Başvurulur?: Özgeçmişlerin, tto@boun.edu.tr adresini bilgide tutularak innovationthinktank.healthcare@siemens.com eposta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru için Son Tarih: 27 Kasım 2015

Katılımcı sayısında limit olduğu için kayıt sırasına göre kabul yapılacaktır. Katılacaklardan katılım şartlarını yerine getirenlere program sonunda sertifika verilecektir.