Makinadan Makinaya (M2M) İletişim Eğitim Çalıştayı (31 Ekim - 4 Kasım 2016)

Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile Foniva Telekomünikasyon A.Ş. işbirliği ve DenizBank A.Ş.’nin katkılarıyla “Machine to Machine (M2M) Communication Training Workshop” başlıklı eğitim çalıştayı 31 Ekim 2016 - 4 Kasım 2016 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecektir. Katılım ücretsiz olup, İstanbul’daki tüm lisans ve lisansüstü üniversite öğrencilerine açıktır. Eğitim programının detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Katılımcı Sayısı : 21

Kimler Başvurabilir?: İstanbul’daki üniversitelerin herhangi bir bölümünde kayıtlı lisans ve lisansüstü öğrencileri

Machine-to-Machine (M2M) Nedir?: Bir insana gerek kalmadan makinelerin birbiri ile haberleşmesine dayalı teknolojileri ifade eden M2M sistemleri gündelik hayatımızda büyük bir yer tutmaktadır. Bu kavram günümüzde uzaktan kontrol, robotik, trafik kontrolü, lojistik servisleri, tedarik zinciri yönetimi, sağlık uygulamaları, güvenlik, bankacılık vb. gibi birçok sektör ve alanda kullanılmaktadır.

Nasıl Başvurulur?: Özgeçmişlerin, tto@boun.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru için Son Tarih: 21 Ekim 2016

Ödüller:

• Birinci seçilen proje ekibi üyelerine iPad mini tablet hediye edilecektir.
  • Ayrıca, eğitim programını başarıyla tamamlayan öğrencilerden Foniva Telekomünikasyon A.Ş.’nin ve DenizBank A.Ş.’nin yapacağı değerlendirme ile belirlenenlerin ilgili kurumlarda staj yapma şansları olacaktır.

Yapılan başvurular bir değerlendirmeye tabi tutulacak ve programa katılacak olan öğrenciler 24 Ekim 2016 haftasında Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi web sitesinde duyurulacaktır.