Let's Begin Eğitim Serisi: BIG DATA 101 Eğitimi (9 Aralık 2016)

Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Hayalet Kuluçka Merkezi  ve  Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik Merkezi işbirliği ile  başlayacak olan Let’s Begin Eğitim Serisinin ilk eğitimi BIG DATA 101 Eğitimi 9 Aralık 2016 Cuma günü  gerçekleşecektir.

Big Data, bir düzene uyan veya uymayan, hızla büyüyen ve depolanan büyük hacimli veriler şeklinde ifade edilmektedir. Hızla gelişen teknoloji ile birlikte büyük boyuttaki verilerin depolanması ve işlenmesi şirketler için büyük önem kazanmış olup,, girişimciler için de yeni iş sahaları oluşturmaktadır.

Öğrencilerimiz ve girişimcilerimiz için yararlı olacağını düşündüğümüz bu eğitim ücretsizdir. Katılmak isterseniz kayıt olmak için tıklayınız.

Eğitim Adı: BIG DATA 101
Eğitim Tarihi: 9 Aralık 2016, 14:00- 19:00
Eğitim Yeri: BÜ Kuzey Kampüs New Hall 401 Nolu Sınıf
Eğitmen: Wise Education&Consulting kurucusu Yusuf Arslan

Katılım ilgili sorularınız ve merak ettikleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.