İnovasyon Yönetimi ve İnovasyon Liderliği Sertifika Programı (IMLEAP) Final ve Ödül Töreni

Davetlisiniz! Boğaziçi Üniversitesi, Siemens Healthineers işbirliğinde gerçekleştirilen "İnovasyon Yönetimi ve İnovasyon Liderliği Sertifika Programı (IMLEAP)", projelerin final sunumu, jüri değerlendirmesi, ödül töreni 16 Mart 2018 Cuma günü Boğaziçi Üniversitesi Kültür Merkezi Büyük Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Üniversite öğrencileri arasında inovasyon kültürünü yaygınlaştırmayı, inovasyon yönetimi konusunda temel eğitimi vermeyi ve sağlık teknolojileri konusunda yenilikçi projeler ortaya çıkmasını sağlamak amacıyla 18 Eylül 2017 tarihinde başlayan IMLEAP’te 8 proje ekibi sağlık teknolojileri özelinde projelerini geliştirdiler. Mart 2018’e kadar süren program boyunca her bir proje ekibine, biri Boğaziçi Üniversitesi’nden diğeri Siemens’ten olmak üzere iki danışman/mentor atandı ve ekipler projeleri üzerinde çalıştılar.

Ekipler, program boyunca geliştirdikleri projelerinin poster sunumlarını Albert Long Hall’de yapacaklar. IMLEAP’e katılan öğrencilerin sertifikalarını alacağı final gününde, Almanya Erlangen’de her yıl düzenlenen Innovation Research Lab Exhibition (IRLE)’a katılmaya hak kazanacak proje ekibi belirlenecek.

Etkinlik Tarihi: 16 Mart 2018

Etkinlik Yeri: Boğaziçi Üniversitesi, Güney Kampüs Albert Long Hall

09:00 - 11:00      Preparing the stands, poster presentations

11.30 - 13:00      Evaluation phase by the guest jury