ERC Bilgi Günü 11 Mayıs 2018 Cuma Günü Gerçekleşti!

TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi’nden Dr. Derya Dönertaş'ın katılımıyla Boğaziçi Üniversitesi'nde 11 Mayıs 2018 Cuma günü Avrupa Araştırma Konseyi (European Research Council-ERC) kapsamında “ERC Bilgi Günü” etkinliği düzenlendi.

Boğaziçi Üniversitesi adına Teknoloji Transfer Ofisi’nin ev sahipliği yaptığı ve gün boyu süren etkinlikte açılış konuşmasını Boğaziçi Üniversitesi’nin Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşın Ertüzün yaptı. Ardından, TÜBİTAK ERC Ulusal İrtibat Noktası (UİN) Dr. Derya Dönertaş, ERC Programı ve TÜBİTAK’ın ERC Özelinde Ödül ve Destek Programlarından, Hazırlık sürecinde dikkat edilecek hususlardan bahsetti.

Etkinliğin öğleden sonraki oturumunda, ERC Ulusal İrtibat Noktası Dr. Derya Dönertaş, ilgili akademisyenler ile birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Yoğun geçen ikili görüşmelerde akademisyenler proje başvuruları ve sonraki süreçler hakkında fikir alışverişinde bulundular.