Boğaziçi Üniversitesi, Siemens Healthineers işbirliğinde gerçekleştirilen "İnovasyon Yönetimi ve Liderliği Sertifika Programı (IMLEAP)" Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde başlatıldı!

Boğaziçi Üniversitesi, Siemens Healthineers işbirliğinde gerçekleştirilen "İnovasyon Yönetimi ve Liderliği Sertifika Programı (IMLEAP)" Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde başlatıldı.

Türkiye’de  bulunan üniversitelerin herhangi bir bölümüne kayıtlı tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerinin başvurusuna açık olan IMLEAP Eğitim Çalıştayı’na  farklı üniversitelerden öğrenciler başvurdu. Yapılan değerlendirme ile kabul edilen öğrenciler ile programın açılışı gerçekleştirildi. Programın ilk haftasında gerekli eğitimleri alan öğrenciler iki hastane ziyareti gerçekleştirerek projeleri için konu seçimi gerçekleştirdi. Bu program kapsamında ekipler oluşturan öğrenciler Mart 2018’de gerçekleştirilecek finale kadar kendi belirledikleri projeler üzerinde çalışacaklar.